Sistemes d’informació

Fabricants

→ Hewlett Packard

Kabinet des dels seus inicis, sempre hem confiat en els productes Hewlett Packard. Els servidors HPE, Ordinadors i portàtils així com la resta de productes ofereixen una confiança pràcticament absoluta, així com un servei tècnic postvenda que molt pocs poden igualar.

Confiem plenament en els productes Hewlett Packard i, per això, te’ls recomanarem sempre que cobreixin les teves necessitats.

Els productes més populars de HP són renovats cada mes i es publiquen en les seves conegudes llistes en què trobaràs la millor qualitat al millor preu.

Servei d’impressió en pagament per ús a través d’impressora HP.

En què consisteix el pagament per ús (PPU) en impressió?

Reducció dels costos elevats de tòner, peces, i assistències tècniques en cas de reparació o incidències dels seus equips, ja que amb el pagament de la còpia li oferim assistència tècnica, consumibles i recanvis sense costos addicionals

Reducció dels seus costos variable d’impressió, ja que oferim un preu estable de cadascuna de les còpies, evitant despeses administratives, en compres de nous equips, consumibles de reserva, oferint-los una quota fixa deduïble de rènting de màquina i consumible per a la continuïtat de el seu negoci

→ Microsoft

Kabinet aporta anys d’experiència en el disseny i implementació de solucions amb Microsoft Office 365. Les nostres propostes es basen en un procediment ben definit, el coneixement detallat dels processos de negoci de molts sectors i una gran experiència en el funcionament dels nostres productes. Els nostres experts estaran encantats d’aconsellar sobre les exclusives possibilitats que ofereix l’ús de Microsoft Office 365.

Office 365 – El futur de la cooperació

Microsoft Office ha estat durant molt de temps l’estàndard del treball productiu, tant en l’àmbit particular com l’empresarial. Ara Office 365 proporciona una solució basada en el núvol, portant a un nou nivell les funcions clàssiques d’Office Mobile i de treball col·laboratiu de la seva empresa mitjançant la integració simultània de modernes tecnologies de la comunicació, com ara SharePoint Online, Skype for Business, onedrive for Business, Yammer, Delve, Teams, etc …. Així doncs, Office 365 és més que una versió en línia d’unes aplicacions ofimàtiques coneguts per tots. Es tracta d’una plataforma empresarial per a l’ús compartit de documents i la comunicació i, per tant, un element important per millorar el treball en equip.

Ventajas: Conocidas y probadas funciones ofimáticas.

· Completes funcionalitats, en línia o fora de línia, tant a l’oficina com en itinerància.

· Treball independent del dispositiu amb les conegudes eines d’Office.

· Millora i facilita la col·laboració.

· Treballi sempre amb la versió més actualitzada.

· Garantia de disponibilitat del 99,9%.

· Redueix els costos operatius i del hardware.

· Models de llicència flexibles.

· Funcions integrades de seguretat i garantia de protecció de dades.

· Un gran nombre d’opcions d’expansió (per exemple, mitjançant la connexió directa de Power BI).

 

 

Web: www.partner.microsoft.com

→ Bit Nap

Un proveïdor de centres de dades totalment neutral és aquell que no depèn de cap proveïdor de xarxes, maquinari o programari.
L’allotjament neutral permet accedir al més ampli ventall possible de proveïdors per seleccionar la connectivitat adequada i utilitzar diversos operadors per establir redundàncies, garantir la robustesa i reduir costos.

 

Web: www.bitnap.net

→ Sage

Sage és el líder del mercat en sistemes de comptabilitat, nòmines i pagaments per a empresaris i emprenedors de tot el món

Les solucions de Sage s’adapten a les necessitats de les startups o dels negocis que estan començant, de les empreses en expansió i de les grans companyies, ja sigui per mantenir-se al dia de les seves finances, per capacitar al seu equip humà o per potenciar el seu creixement.

 

Web: www.sage.com