Solucions de seguretat i connectivitat

Les nostres aliances

→ Sonic Wall

Kabinet coneixedor de les solucions de seguretat de Sonicwall, amb àmplia experiència amb tècnics certificats des de fa més de 15 anys, ens ajuda a proporcionar als nostres clients connectar a Internet amb la major seguretat disponible.

Solucions implementades en els dispositius de seguretat (Firewalls) de tota la gamma, TZ, NSA Sèries, accessos remots SSL / VPN, eines d’anàlisi, informes i administració, seguretat en el correu electrònic, solucions Wifi, Acceleradors Wan,

Kabinet, en el seu afany de buscar constantment solucions competitives, incorpora des de fa anys aquest fabricant que, a part de propocionar Firewall de nova generacón i disposar d’una gamma molt granular. Ofereix serveis de seguretat i visibilitat que complementen una xarxa segura. Com per exemple la autenticació de factor multibple i Wifi segur.

 

ONICWALL-partner-kabinet-it-seguridad-conectividad

Web: www.sonicwall.com

→ Wath Guard

Kabinet, en el seu afany de buscar constantment solucions competitives, incorpora des de fa anys aquest fabricant que, a banda de proporcionar Firewall de nova generació i disposar d’una gamma molt granular. Ofereix serveis de seguretat i visibilitat que complementen una xarxa segura. Com per exemple l’autenticació de factor múltiple i Wifi segur.

 

Web: www.watchguard.com

→ Sentinel One

En Kabinet utilitzem Sentinel One per prevenir proactivament els seus actius de les ciber-amenaces i la complexitat dels nous vectors d’atac i les seves conseqüències. Entre les seves múltiples avantatge, aquest fabricant ofereix solucions que garanteixen una protecció del 99% d’eficàcia davant d’atacs amb i sense fitxers, online i offline, on-prem i cloud. Capaç de donar visibilitat a accions d’amenaces encriptades.

 

Web: www.sentinelone.com

→ Acronis

MSP Backup Service, Solució completa de còpies de seguretat, Microsoft Office 365 protection, Exchange línia, One drive for business, Sharepoint, Amazon AWS market place, Azure, Optimització en els backups de portàtils, Gestió de copiat, replicat de màquines virtuals amb Hyper -V i VMWare.

 

Web: www.acronis.com

→ Parallels

L’enviament d’aplicacions remotes i VDI pot resultar complex i costós, llevat que sigui una més de les milers d’empreses que utilitzen Parallels RAS per enviar aplicacions i escriptoris de forma remota als seus empleats.

Parallels RAS és una solució d’enviament de VDI i aplicacions rendible que permet als seus empleats accedir a les aplicacions, escriptoris i dades des de qualsevol dispositiu i utilitzar-los. Fàcil d’implementar, configurar i mantenir, Parallels RAS brinda a les organitzacions una experiència de lliurament d’aplicacions i VDI perfecta, alhora que redueix el TCO i millora la seguretat.

Web: www.parallels.com