Les solucions informàtiques més adequades a les necessitats reals de la teva empresa. Som una consultoria en les àrees de xarxes, comunicacions i internet. Proveïm serveis infrormáticos de qualitat a empreses.

A KABINET treballem com si fóssim el departament d’informàtica extern dels nostres clients. Pots delegar de manera temporal o permanent el treball i control dels sistemes d’informació del teu negoci.

"La Confiança que en el dia a dia ens aporten els nostres clients, es sustenta en la nostra àmplia experiència i franquesa. Treballem per a clients en tots els àmbits i sectors empresarials."

Seguretat

Auditoria de seguretat lògica

Xarxes i sistemes

Administració de xarxes i sistemes

Manteniment

Manteniment i dimensionament de sistemes

Servidors i programari

Instal·lació, configuració de servidors i programari basat en sistemes

Oferim solucions integrals 360º a l’entorn de sistemes:

→ Assessorem

Realitzem serveis d’assessorament als nostres clients en la presa de decisions tecnològiques de forma personalitzada, tenint en compte els requeriments particulars de l’empresa i del seu sector. Cada negoci és un món! Proposem les solucions més adequades a cadascuna de les necessitats dels nostres clients.

 

→ Posem en funcionament

Posada en marxa d’infraestructures TIC. Col·laborem amb els principals líders de la indústria fabricant. Click aquí per veure dades tècniques sobre les nostres aliances tecnològiques.

 

→ Outsorcing de personal tècnic

Si ho desitja el client, KABINET es responsabilitza de la recerca i selecció de personal tècnic per incorporar immediatament a l’estructura del departament d’informàtica del client. Es presten els serveis de personal a jornada completa, parcial o per torns, en funció de les necessitats.

 

→ Manteniment i suport

Els nostres serveis d’atenció al client i suport tècnic, estan basats en una comunicació propera i transparent amb els nostres clients. Donem una resposta ràpida i eficaç.

KABINET compta amb una àmplia experiència com a proveïdor de solucions de manteniment de les plataformes informàtiques. Oferim diferents modalitats de contractes de manteniment, que es puguin adaptar a les diferents particularitats del client, com poden ser els contractes de manteniment proactius, preventius o els reactius. Els serveis proactius i preventius s’ofereixen en modalitats de contractes amb intervencions in-situ a casa del client, sent diaris, setmanals o mensuals, depenent del volum i necessitats del client.

Manteniment

Els nostres tècnics es desplacen a les oficines del client on realitza els treballs de mantenimeinto. Valorem molt el contacte directe, que de vegades es perd amb l'assistència en remot

Serveis de Backoffice

Serveis que realitzem a les nostres oficines on vam dissenyar la millor estratègia per a cada tipus de client

Serveis de Helpdesk

Servei de suport d'urgència, per minimitzar el temps d'assistència davant d'una incidència

Vols informació més detallada sobre nuestos serveis?