¿Que ens fa diferents?

KABINET és una empresa que té com a objectiu aportar solucions a les empreses que, sent conscients de la importància de les noves tecnologies i de la necessitat de la seva utilització en la seva organització, no volen o no poden dedicar els seus recursos humans i el seu temps a l’organització i desenvolupament del seu propi Sistema d’Informació. O, si ho fan, puntualment necessiten el suport extern de personal qualificat en les tecnologies de la informació.

KABINET és una consultoria en les àrees de xarxes, comunicacions i internet, que ofereix serveis de qualitat. En una economia canviant i veloç com l’actual, les empreses necessiten ajudar-se de la tecnologíaa informàtica per poder augmentar i mantenir la seva competitivitat.

KABINET disposa d’enginyers certificats en els principals fabricants, que aporten i faciliten a les companyies el manteniment dels sistemes d’informació. L’experiència del nostre personal, contribueix a que els nostres clients, companyies dels més variats sectors i mides, siguin més competitius i rendibles. Considerem que és fonamental mantenir una ferma trajectòria d’honradesa en les relacions amb els nostres clients, empleats i proveïdors.

KABINET aposta per la innovació tecnològica, buscant generar empatia i col·laboració, recolzant-se en la seva consolidada experiència empresarial i amb l’objectiu d’aportar les solucions més adequades a les necessitats reals de les empreses.

"La responsabilitat i seguretat són l'ànima de la nostra organització. És indispensable respondre al tòpic de" passar del dit al fet ". Hem de ser capaços d'aportar la confiança i seguretat necessàries en el lliurament al client de la solució ideal."

Els nostres objectius

Garantir l’òptim funcionament dels sistemes informàtics dels nostres clients, de manera que aquests puguin centrar-se totalment en la seva activitat.

Mantenir inalterable la nostra vocació de proporcionar als clients un Servei Integral d’alt valor afegit.

Proposar les solucions més adequades a cadascuna de les necessitats dels nostres clients.

Exclusiva distribució dels productes de significació estratègica.

Aplicar la metodologia més rigorosa per assegurar la satisfacció i qualitat dels projectes.

Aconseguir el suport i col·laboració dels principals líders de la indústria fabricant, mantenint-los com a socis tecnològics.

Beneficis que aportem

Liderar els aspectes tecnològics de l’empresa perquè el client es focalitzi en la seva activitat empresarial.

Reducció de les pèrdues de productivitat degudes al incorrecte funcionament dels sistemes, incrementant la seguretat i tranquil·litat dels nostres clients.

Aportem una formació a l’usuari. Fem que els canvis tecnològics no siguin un impediment sinó un aspecte diferenciador i un guany en la productivitat i manteniment, motivant a tot el personal de l’empresa.

Idees que aportem

Formació usuaris, comunicació amb usuaris, mínim impacte amb el treball diari, proximitat i transparència.

Oferim les previsions tecnològiques a 1, 2 i 3 anys per evitar sorpresa econòmiques, buscant reducció de costos, control de despeses operatives i buscar el retorn d’inversió immediat.

Contractant els nostres serveis com a empresa professional de consultoria informàtica els costos es pressuposten, es planegen i es controlen.

El nostre personal tècnic i comercial inverteixen gran part del seu temps en formació, per poder oferir al client un major servei, així com un reconeixement per part dels diferents fabricants i partners.